java

Java e kultures Britanike

Prezantohet programi artistik i javës së kulturës britanike, që ka nisur në fakt me kriket dhe koncertin e Rita Orës në Tiranë. Ambasadori britanik thekson se kultura britanike këtë javë do të shkojë edhe në rrethe.

jon

Artmagnifier

ArtMagnifier produced by Gallery70, is a series of short films featuring visual artists and it was supported by the Creative Producers programme developed by the British Council in the Western Balkans 4 #CreativeProducersWB Artmagnifier aims at becoming a platform that promotes artists, encourages cross discipline cooperations, facilitates international artist exchange and developes new audiences.