Edison Çeraj bisedon me Gallery70 për veprat e ciklit “Ngjyrosje” që do të ekspozohen në galeri duke filluar nga data 19 nëntor 2020

Edison Çeraj
[…] Më shumë kam ngjyrosur sesa kam pikturuar – së këndejmi dhe titulli i këtij cikli. Thjesht jam ndierë i çliruar nga të pikturuarit apo nga angazhimi artistik dhe i jam dhënë pa ndonjë sforco ngjyrosjes, si një mënyrë e llojit të vet për të ritakuar fëmijën brenda vetes.
Është përtej fjalëve ky ritakim. Më e shumta që mund të them është se çdo gjë të duket lojë kur ngjyros, si në fëmijëri. Për pak çaste bota nuk është më e vranët, por me ngjyra, dhe të gjitha janë për ty. Kur fëmija ngjyros nuk synon të bëjë “art”, dhe kjo do të thotë shumë për mua”
Read more…

English version available on request.

Shopping Basket