Gallery70 organizon këtë vit  OAS (Open Art Space) një thirrje e përvitshme  drejtuar artistëve të rinj. Aplikimi është i hapur për artistë nga 18 deri në 30 vjeç në datën e aplikimit, që  punojnë në çdo lloj mediumi në artet pamore.

1 deri në 3 artistë të përzgjedhur do të  ekspozohen në Gallery70 gjatë verës së vitit 2020.

Përveç kësaj, profilet e  artistëve të përzgjedhur do të promovohen  në hapësirën e Gallery70 në platformën ndërkombëtare  ARTSY , në faqen zyrtare të Gallery 70 dhe permes rrjeteve  sociale.

Gallery70 mund të përzgjedhë një artist për një kontratë përfaqësimi një vjeçar .

Përzgjedhja e artistëve fitues bazohet në origjinalitetin e portofolit të paraqitur, profesionalizmin e ekzekutimit dhe potencialin e rritjes.

Një juri e përbërë nga drejtorë të galerisë dhe profesionistë të industrisë do të vendosë për fituesit.

Gallery70 do të ftojë një artist të ri nderkombetar me kariere të suksesshme  në një bisedë të hapur me aplikantët që të tregojë historinë e tij të suksesit dhe  të krijoje hapësira për të ndërtuar ura bashkëpunimi për artistët e rinj

Ju lutemi lexoni  termat dhe kushtet për të parë nëse keni të drejtë të merrni pjesë perpara se te  vazhdoni me formularin e aplikimit. 

Data te Rendesishme:

Afati I aplikimit:  30 prill 2020

Shpallja e fituesve:   15 – 30 qershor  2020

Periudha e ekspozimit:    20 korrik – 30 shtator 2020

Fituesit e OAS2020

Artiola Gryka
Medina Çelepija
Resina Meçani
Vanesa Kraja
Edinjo Jahja
Eljesa Dizdari