The image of the hypnotic women of Jon Kraja in Euronews

Gallery 70

“Heroina”, ekspozita me motiv të një gruaje të guximshme, misterioze, që nuk ka frikë të lërë pas demonët e konformizmit, është ajo që ka lançuar hapjen e Galerisë 70.

Një kombinim mes skulpturës dhe pikturës, një evokim i peizazheve të trazuara që vijnë njëherësh po aq sa të ashpra edhe të dashura.

Read more…

#JonKraja #ArtKeepsGoing 

Shopping Basket